top of page

TIGOR TRADE

Tigor Trade od 2009.godine ima odličnu saradnju sa kompanijom Hyster Evropa, i kao nagrada naše dobre saradnje rezultat je potpisivanje ugovora o zvaničnom i ekskluzivnom zastupništvu (dilerstvu), koji se odnosi na teritoriju Srbije i Crne Gore.

 

Mi smo mala, ali odabrana grupa ljudi, sa jasnom vizijom i planom, kako se u budućnosti razvijati, te sa takvim stavom, a uz pomoć našeg partnera, Hyster Evropa, očekujemo i da naša firma raste.

Naši klijenti, koji su od samog početka predstavljali naš jedini prioritet, polako ali sigurno shvataju da naša Hyster oprema čine njihov posao profitabilnijim. Bazirajući se na uspeh naših klijenata, mi pronalazimo naš uspeh.

Ukoliko imate nešto što je potrebno podići, premestiti, pomeriti, naši viljuškari mogu biti nosioci Vašeg posla.

 

Ukoliko je Vaš zahtev neobičan, specifičan, mi posedujemo viljuškare, sposobnost i iskustvo da Vam isporučimo šta Vam je potrebno. Nije važno koliko je izazov veliki, Tigor Trade i Hyster viljuškari mogu ponuditi rešenja koji Vaš posao i delatnost zahtevaju.

Kompanija Hyster je osnovana davne 1929.godine u Portlandu, u Oregonu. Približno 90 godina postojanja kompanije daje nam apsolutno poverenje u kvalitet koji su decenijama usavršavali. Danas Hyster viljuškari su zastupljeni u preko 130 zemalja širom sveta, a mi ih sa ponosom predstavljamo na našem tržištu.

 

TIGOR TRADE VAM NUDI:

  • Najkompletniju gamu viljuškara  na tržištu Srbije i Crne Gore, poznatu po pouzdanosti, performansama kao i po tome što pomaže našim klijentima da redukuju troškove.

  • Dizel, Plinske (LPG) i Elektro čeone viljuškare.

  • Kompletnu gamu proizvoda Magacinske Tehnike (Warehouse equipment), uključujući ručna paletna kolica, električna paletna kolica, elektro stekere, regalne viljuškare, regalne viljuškare za rad u uskim prostorima (VNA)…

  • Viljuškare velikih nosivosti 

  • Kontejnerske viljuškare (Reach Stacker-e)

  • Veliki broj visokokvalitetnih korišćenih viljuškara, kompletno i industrijski remontovanih, servisiranih, i što je najvažnije sertifkovanih od strane Hyster-a i Tigor Trade-a.

  • Mobilnu i pouzdanu servisnu službu kao i 100%-tnu podršku kako Hyster, tako i rezervnim delovima drugih proizvođača. Hitne pozicije su dostupne u roku od 24h.

  • Kratkotrajne i dugotrajne najmove kako novih tako i polovnih viljuškara.

  • Profesionalne savete za nabavku nove opreme kao i pomoć u dizajniranju Vaših magacina i skladišnih prostora.

  • Obuku za tehničke službe naših klijenata.

bottom of page